@harnaad
- 2017
we zijn nu bijna drie weken onderweg, maar dit is de eerste camping waar alles klopt Wasmachine machines afwas ruimtes, ruime nette douches, ruime wc’s, wasmachine met drogers vier stuks alle twee Voor af te wassen, zeer ruim Alles super, super proper Wel reserveren van tevoren, want ze zijn populair Ik denk dat ze nog niet zo lang open zijn Ertegenover ligt er ook een, maar die is minder.
de toiletten waren luxe en proper, maar de badkamer douches waren verouderd en te klein. Minder hygiënisch. Die mogen ze ook vernieuwen net zoals de toiletten. Verder een fijne plek om te staan als je direct de bus nodig hebt om naar de stad van Valencia te gaan. Voor 4 euro. Ben je op-en-neer vandaar terug
Super vriendelijk ontvangen spreekt ook wat Engels via de Telefoon gereserveerd prachtig uitzicht op het mooie Christusbeeld en overdekt wat wel iets warmer is in de winter Hele prettige plek en ook een uitgangspunt om te wandelen niet direct in de buurt van het centrum van Murcia
een prima gratis plek. zelfs met 4 stroom aansluitingen. het is wat landelijk. verschillende geiten en schapen herders komen langs, dat zie, hoor en ruik je 🤣
wat een fijne plek. heerlijk rustig achter een wel heel bijzonder café. zeer vriendelijke mensen!
prima plaatsen breed genoeg om zelfs je stoeltjes buiten te zetten. heerlijk rustig en mooie wandelomgeving.
Een prima parkeerplaats voor een nachtje. erg smalle plaatsen maar voorzieningen aanwezig en zelfs gratis stroom!
wat een fantastische plek! die Franse kunnen er wat van, mooi aangelegde plaatsen aan de rand van een schattig dorpje.
wat een heerlijke plek! zo rustig veel schaduw en aan een riviertje waarin je lekker kunt afkoelen. eenvoudige locatie, sanitair is schoon en het team heel vriendelijk!
Sitecode: 19334
prima plekje bij een leuk dorpje met indrukwekkend kasteel
prima parkeerplaats bij een schattig dorpje, leuke restaurantjes en mooi wandelen. wel even een rechte plek zoeken
wat een fantastische plek, het bezoekerscentrum is al jaren dicht maar je kunt hier heerlijk wandelen en rustig overnachten.
heerlijk rustig plekje aan de Maas. restaurantje bij het sluisje op een paar honderd meter afstand. sanitair simpel en schoon. max 7 meter
Sitecode: 92052
geweldig alles voor elkaar keurig netjes en een fantastische hondenspeeltuin. dit is echt uniek!
wat een mooi plekje! well vlak aan de aeg daar is na 20.00 uur geen verkeer meer. er zijn 7 plekjes wij staan hier helemaal alleen op zaterdagavond
mixed parking waar je kunt staan. prima startpunt voor de sendero del Orso. geen plek om relaxed te staan en te overnachten
heerlijke rustige plek in de natuur. er is zelfs een douche!
watceen fantastische plek voor ons en onze hond. heerlijke natuur camping, hele gastvrije en hartelijke eigenaar. omdat er maar 3 bezoekers waren kregen we allemaal een eigen toilet en douche toegewezen met naam op de deur. super schoon, knusse bar en onze Bobbi mocht even heerlijk los rennen met de hond van de eigenaar encrenqueiro genaamd (troublemaker)
prima camping heerlijk rustig, 3 plaatsen bezet alledrie hebben wij een hond die heel veel ruimte heeft en lekker kan badderen in het natuurlijk zwembad in de rivier. sanitair is prima en het team heel vriendelijk.
Wat een super plek! ruimtelijk, rustig, heel schoon, lekkere pizzas, heel vriendelijke beheerders en onze Bobbi mocht op hun eigen land (volledig omheind) lekker even rennen.
prima plekje voor een nacht wel heel dicht aan de weg
prima plek! gratis met voorzieningen. heerlijk rustig de blaffende hond is heel rustig. er zijn zelfs twee gratis stroom aansluitingen. en om de hoek een supermarkt en eem schoenenwinkel met mooie echte leren schoenen van oa picolino morgen gaan ze om 10.00 uur open maar omdat wik door reizen mag ik om 8.30 langskomen 😁 (dan halen ze mijn maat uit het magazijn)
Dit is geen camperplaats maar de parkeerplaats van het dorp.
fantastische plek wij stonden er met 2 andere campers leuk plaatsje mooi wandelen
wat een prachtige camping! let op de camping sluit eind september, wij stonden vandaag voor de ‘vaste deur’ maar mogen blijven. echt een mooie rustige schaduwrijke plek.
dit plekje is top! wij staan hier nu op 21 oktober en het is heerlijk rustig! ook als het nat is kun je hier prima staan. wij hebben heerlijk met onze hond langs het kanaal gewandeld.
Wat een geweldige plek! Een prachtig landgoed met een schitterend huis en een zeer indrukwekkende geschiedenis. De gastvrije Familie Gnodde creëert een onvergetelijke camper ervaring. een plek heerlijk prive, een fantastische maaltijd geserveerd bij de camper en een ontbijt voldoende om de hele dag door te komen. zij hebben mooie plannen voor de nabije toekomst om de plek nog mooier te maken en faciliteiten uit te breiden. wij komen absoluut weer
wat een heerlijke camping. vriendelijke eigenaren, mooie plaatsen zowel verhad als op het gras. wij hadden ons jonge hondje mee, zij hebben ons een mooie plek gegeven uit de buurt van andere honden. s’nachts heerlijk rustig.
een favoriet van ons! gratis plek met douche en toilet. wel even zelf schoonhouden. in mooi park heerlijk koel ook in de zomer koelt het s’nachts af. veel spanjaarden gezellig en relaxed
prima plek, leuk wandelen over de Via Verde
prima plekje op doorreis wij waren hier twee weken geleden opweg naar NL en nu weer onderweg naar Spanje staan we er weer. heerlijk rustig, lekker met de hond rond het meertje lopen. in het dorp zijn een paar winkels o.aeen bakker.
plek is nu gratis incl stroom! het dorpje heeft een barretje winkels, pin etc maar stel je er miet teveel van voor. je kunt prachtige wandelingen maken en s’nachts heerlijk rustig. in het Spaanse binnenland zijn veel van dit soort fijne plekjes! zoveel fijner dan de overvolle costa’s.
watceen heerlihk plekje! leuk om een wandeling te maken, te kijken bij het stuwmeer, kasteel(tje) en cafe.
prima vooe een nacht. Sanitair is matig en het personeel niet bepaald vriendelijk.
Waarom betalen om hier te staan, er is niets en het lijkt er ook niet op dat dit de komende jaren gaat veranderen. Het is uitgestorven in dit gebied om enkele KM-ers afstand een aardig restaurantje vrij prijzig voor Spaanse begrippen. Neem eens een kijkje in Torrox-Costa Milucar dat is een super plek in een heerlijk dorpje.
Voor ons is deze camping absoluut geen aanrader, santiair is redelijk schoon maar erg verouderd. Rommelige plekken wasmachine is er maar is erg oud allemaal werkt op een systeem dat je er geld in moet gooien afh van lengte wasprogramma, ben je te laat terug bij de wasmachine jammer deur alleen te openen met wederom munten. Weinig betrokkenheid van het personeel.
Nette plaats aan het strand. Toiletten zijn netjes. Gratis water innemen, lozen ook chemisch toilet. Oja en de zon schijnt 20 graden vandaag😁
Heerlijke camping, super schoon sanitair en mooie ligging! Erg vriendelijke mensen!
Prima plek om stockholm te bezoeken bus vertrekt vlakbij en de 401 stopt in het centrum! Om de bus te gebruiken moet je wel even de SL APP downloaden. Een buskaartje naar het centrum kost 90 SEK voor 2 personen.
Redelijke plek net sanitair maar zou niet adviseren om hiervoor om te rijden, er zijnzoveel mooiere plaatsen.
Prima plek om het stadje te bekijken, de plek aan de javhthaven is iets leuker maar vaak vol vanaf 12.00 uur. Toeristenbureau en centrum vlak bij!
Wat een prachtige plek. Mooi wandel gebied! Leuk om met de bus naar de kloof te gaan. Met de camper is dat geen goed idee. Douches alleen koud wel redelijk schoon.
Inmiddels is de prijs per nacht 16 euro. Leuke proeverij, heel aardige mensen, is geen camperplek meer maar een camping. Wij stonden hier met met 4 campers en 5 tenten.
Leuk plekje in lief klein dorpje met een klein museum 'les Anis de Flavigny', blokken nodig.
Wat een heerlijk plekje aan een prachtige baai met klein strandje! Wij staan vrijwel nooit op een camping meestal gewoon vrij of op een camperplaats maar voor een paardagen is dit een prima camping. Je kunt mooi wandelen langs de kust.
Mooi gebied camping wat oud en rommelig.
Mooie plek in de natuur, prachtig wandelen en heerlijk rustig. Het dorpje heeft wat restaurantjes en een supermarkt, het is ongeveer een half uur lopen. Het sanitair is super schoon en het internet werkt perfect!
Wij kwamen hier bij toeval langs. Plek is prima, stadje is niet veel bijzonders. Heel mooi om vanaf hier een rit door de bergen te maken!
Wat een prachtig gebied! Leuk dorpje met wat barretjes en supermarkt. Geweldig wandelen. De camperplaats zelf is oke, ruime plaatsen, douche en wc erg vies.
Prima plek om Valencia te bezoeken! Bus stopt voor de deur. Mooi natuurgebied op fietsafstand. Erg aardige beheerders, 1 dames en 1 heren douche en toilet is wat weinig. Sanitair is schoon.
Niet echt een goede camping voor campers. Sanitair is erg oud en rommelig. Het enthousiasme bij de eigenaren hebben wij niet ervaren.
Wat een heerlijke plek! Mieke en haar zoon runnen de camping en bar vol enthousiasme. 3 mooie wandelingen zijn uitgezet vanaf de camping. prima plek!
Dit is het niet voor ons. Sanitair keurig en schoon, maar het lijkt of de eigenaren er geen zin meer in hebben. Voelt niet alsof dit hun droom is. Internet apart betalen 1,50 per dag voor heel beperkte data.
Wat een heerlijke plek! Mooi uitzicht heerlijk rustig! Leuk zwembadje erbij. Wel wat schuin maar met blokken prima te doen.